Home TOP NEWS Πρέπει να αρχίσει κι αυτός να ικανοποιεί τις προσδοκίες αυτών που τον...

Πρέπει να αρχίσει κι αυτός να ικανοποιεί τις προσδοκίες αυτών που τον επέλεξαν


Είχαμε απόλυτη ανάγκη μία καλή παρουσία από τον Αλεξάντερ Φράνσον την Παρασκευή. Ο Σουηδός μπήκε μεν στο γήπεδο όμως δεν κατάφερε, στο χρόνο που πήρε (ένα 20λεπτο) από τον προπονητή, να φανεί στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής είδαμε κάποιες αποσπασματικές εξάρσεις ποιότητας από τον Σουηδό, δεν είναι όμως ακόμα ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας, παρά το γεγονός πως είναι γι’ αυτό που αποκτήθηκε.

Ο παίκτης ήρθε στην ομάδα στις 19 Αυγούστου, είναι εδώ δηλαδή σχεδόν τρεις μήνες. Ξέραμε ότι θα χρειαζόταν χρόνο για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας όμως κανονικά θα έπρεπε μέχρι σήμερα να αποτελούσε επιλογή ακόμα και για την εντεκάδα. Αντί αυτού έπαιξε μέχρι στιγμής σε 6 παιχνίδια 124 λεπτά. Δεν είναι αρκετά για έναν παίκτη που ψάχνει την αγωνιστική του ετοιμότητα μέσα από τους επίσημους αγώνες.

Έπαιξε σε έναν αγώνα βασικός, αυτόν με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ και από κει και πέρα 10λεπτά και 15λεπτα. Ευελπιστούμε ότι μετά και από αυτήν τη διακοπή θα είναι σε θέση να δώσει πολύ περισσότερα πράγματα, τόσο σε συμμετοχή όσο και σε ουσία αφού έχουμε μπροστά μας αγώνες οι οποίοι προσφέρονται.