Home TOP NEWS Προετοιμασία και αγωνιστικά νέα

Προετοιμασία και αγωνιστικά νέα


Αδιάκοπα δουλεύει η ομάδα ενόψει του επόμενου αγώνα. Η αναμέτρηση με τον Οθέλλο στο «Αμμόχωστος» κρύβει παγίδες και με απόλυτη σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης γίνεται η προετοιμασία για να πάμε στη Λάρνακα και να συνεχίσουμε νικηφόρα.

Η επιστροφή του Ρομάν Μπέζους είναι σημαντική ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα πάμε στο εκτός έδρας παιχνίδι και πάλι χωρίς τον Σίμιτς, αλλά ούτε και τον Ανδρόνικο ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Από κει και πέρα υπήρξαν πολλά θετικά τα οποία πρέπει να κρατήσουμε από τον τελευταίο αγώνα, σίγουρα θα γίνουν και κάποιες παρατηρήσεις από τον προπονητή. Δεν είναι πολλές οι μέρες μέχρι τον αγώνα και οι σκέψεις για το πλάνο που θα ακολουθηθεί κόντρα στη νεοφερμένη ομάδα στην κατηγορία, είναι ήδη στο τραπέζι.

Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρείται ψηλά, ενδεχομένως να της δοθεί η δυνατότητα να πλησιάσει την κορυφή, ίσως και να ανέβει θέση ή θέσεις. Οπότε όλοι αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του επόμενου αγώνα και δουλεύουν με στόχο το τρίποντο.