Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση, η οποία θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στις 20:00 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το βράδυ της Πέμπτης, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Λάρνακα έχοντας στην αποστολή της 23 ποδοσφαιριστές. Έμειναν εκτός οι τραυματίες Σίμιτς και Μπεζούς και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

Πέραν από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που θα γίνουν λόγω των απουσιών των Μπεζούς και Κούσουλου, ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένουμε ότι δεν θα αλλάξει άλλα πράγματα στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Η σημερινή μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα λοιπόν έχει ως εξής:

Ο Φαμπιάνο για ακόμη ένα παιχνίδια θα σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, έχοντας στόχο να διατηρήσει και σήμερα το μηδέν παθητικό.

Μπροστά από τον Βραζιλιάνο κήπερ θα πάρουν θέση οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας και στα δύο άκρα αναμένουμε ότι θα αγωνιστούν οι Σιπριάνο και Μάθιους.

Στον άξονα που θα είναι αλλαγμένος, αναμένουμε να δούμε τον Μπασιρού και Χαραλάμπους, ενώ λίγο πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Καρίμ Ανσαρισφάρντ.

Στην επιθετική γραμμή τα “δύο” φτερά θα καλυφθούν από τους Σεμέδο και Λοίζου και στην κορυφή θα αγωνιστεί σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μάθιους, Σιπριάνο, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Καρίμ, Σεμέδο, Λοίζου, Κακουλλής