Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό Άχνας

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό Άχνας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Άχνας η οποία θα γίνει στο ΓΣΠ στις 18:00 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας το βράδυ του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί σήμερα στο γήπεδο έχοντας στην αποστολή της 23ποδοσφαιριστές. Ο Σίμιτς έμεινε εκτός αποστολή καθώς κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος και ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει.

Όσον αφορά την σημερινή μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, περιμένουμε ότι ο Κύπριος κόουτς θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Κάτω από το τέρμα θα πάρει ο Φαμπιάνο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Πιο μπροστά του και στην τετράδα της άμυνας θα πάρουν θέση οι Σιπριάνο και Μάθιους στα δύο άκρα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου που για επτά ημίχρονα ήταν αλάνθαστοι.

Στον άξονα θα κινείται ο Κούσουλος μαζί με τον Μπασιρού, ενώ πιο μπροστά τους κι από την στιγμή που θα απουσιάζει ο Μπεζούς, αναμένουμε ότι θα πάρει θέση ο Λοίζου, με τον Χαραλάμπους φυσικά να διεκδικεί κι αυτός την θέση αυτή.

Στην επιθετική γραμμή τώρα στο ένα άκρο θα τοποθετηθεί ο Γουίλι Σεμέδο, στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Κακουλλής, ενώ η άλλη θέση θα εξαρτηθεί από το ποιος θα αγωνιστεί στην θέση του δεκαριού. Αν αγωνιστεί ο Λοίζου θα δούμε τον Αλιούμ στο “φτερό”, εάν αγωνιστεί ο Χαραλάμπους, τότε θα δούμε τον Λοίζου σαν εξτρέμ.

Η πιθανή ενδεκάδα:Φαμπιάνο, Σιπριάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπασιρού, Χαραλάμπους, Σεμέδο, Λοίζου, Κακουλλής

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Χαραλάμπους και Αλιούμ