Home TOP NEWS Ψάχνει το 7ο στο πρωτάθλημα… χωρίς τον Ρομάν στο γήπεδο

Ψάχνει το 7ο στο πρωτάθλημα… χωρίς τον Ρομάν στο γήπεδο


Το δήλωσε ο ίδιος ο Ανδρόνικος, ότι με τον Ρομάν Μπέζους υπάρχει τρομερή συνεννόηση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο άλωστε το γεγονός ότι κάποιες στιγμές ποιυ έφεραν τον Ανδρόνικο μπροστά στο αντίπαλο τέρμα προήλθαν από επινοήσεις του Ουκρανού. Ήδη μέσα στη σεζόν έχει πάρει δύο ασίστ ο «Κάκου» από τον συμπαίκτη του. Στο παιχνίδι με τη Μίτζιλαντ και σε αυτό με το Αποέλ.

Στον τελευταίο αγώνα έλειψε ο Μπέζους, μπήκε ωστόσο σε κάποιες φάσεις ο Ανδρόνικος και θα μπορούσε να σκοράρει. Θα λείψει και από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό ο Ουκρανός και θα πρέπει ο Σωφρόνης να βρει ξανά τον τρόπο ώστε να τροφοδοτηθεί ο επιθετικός του.

Ο Κακουλλής θα είναι στο αρχικό σχήμα την Κυριακή, πιθανότατα αυτή τη φορά χωρίς τον Καρίμ να κινείται λίγο πιο πίσω αλλά, είτε με Χάμπο, είτε με Φράνσον, είτε με Σίμιτς.

Πάει λίγος καιρός από το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Κύπριος επιθετικός και όλοι ευελπιστούν ότι θα επιστρέψει άμεσα στις ουσιαστικές εμφανίσεις για να δώσει ξανά βοήθειες με τα γκολ του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.