Home TOP NEWS Σαζείδης: “Μπέζους και Σεμέδο αποτελούν βαρόμετρο στα παιχνιδια ντέρμπι”

Σαζείδης: “Μπέζους και Σεμέδο αποτελούν βαρόμετρο στα παιχνιδια ντέρμπι”

Το μέλος του γραφείου Τύπου της ομάδας μας, Γιώργος Σαζείδης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή «Στην Κερκίδα» με τον Άρη Κυριάκου για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Απόλλωνα.


Αναλυτικά:

«Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα το Σάββατο. Θα θέλουμε μια παρόμοια εμφάνιση αμυντικά διότι η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή τα δύο τελευταία παιχνίδια και απειλήθηκε ελάχιστα. Να μπορέσει να γίνει πιο αποτελεσματική στην επίθεση για να μπορέσει να συνοδεύσει αυτή την καλή συμπεριφορά και με γκολ για να έρθει η νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Απαιτείται το ανέβασμα των Σεμέδο και Μπέζους οι οποίοι είναι βαρόμετρο στην ομάδα, ώστε η Ομόνοια να μπορέσει να πάρει αγώνες ντέρμπι; «Οι συγκεκριμένοι είναι από τους διακριθέντες τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό μιλάνε οι αριθμοί. Μπορούσε ο Ουκρανός με το απευθείας φάουλ να σκοράρει και ν’ ανοίξει το σκορ απέναντι στην ΑΕΚ. Μπορούν και οι δύο ν’ αποτελέσουν βαρόμετρο στα παιχνίδια ντέρμπι γιατί έχουν το γκολ και τις ασίστ και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Για τον κόσμο; «Με την ΑΕΚ είχαμε 11639 εισιτήρια. Περιμένουμε παρόμοια ή ακόμη και μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Έχει αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια. Το τονίζουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής ότι θέλουν τον κόσμο δίπλα τους».