Home TOP NEWS Σωφρόνη καν’ το όπως και με την Καρμιώτισσα!

Σωφρόνη καν’ το όπως και με την Καρμιώτισσα!

Η τελευταία επίσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ήταν την περσινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στον πάγκο της Καρμιώτισσας.


Τότε η ομάδα του Κύπριου τεχνικού κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στην “Κυρία”, ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Στο 77ο λεπτό και ενώ η ομάδα της Καρμιώτισσας προηγείτο με 0-2 το παιχνίδι διακόπηκε λόγω ρίψεις αντικειμένων από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων και λίγες μέρες μετά η ΚΟΠ αποφάσισε τον μηδενισμό της Ανόρθωσης και η Καρμιώτισσα πήρε τους τρεις βαθμούς και το ματς με σκορ 3-0.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζεται λοιπόν για το αυριανό ματς και την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση όντας προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σίγουρα η  εύχη όλων είναι να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα μας σε άλλη μια νίκη σε παιχνίδι ντέρμπι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ψυχολογία με το μέρος της από την τελευταία νίκη επί του Απόλλωνα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό για να μπορέσουν να φύγουν αύριο το βράδυ με το “διπλό” στις αποσκευές τους από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.