Home TOP NEWS Σωφρόνης Αυγουστή: “Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και βλέπουμε τη συνέχεια”

Σωφρόνης Αυγουστή: “Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και βλέπουμε τη συνέχεια”


Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι τοποθετήσεις του Αυγουστή:

To αρχικό σχόλιο για το παιχνίδι:Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε και σκοράραμε στην πρώτη φάση του αγώνα και αυτό βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, δεν έχουμε πολλή χρόνο για να χαρούμε γιατί την Παρασκευή έχουμε ακόμη ένα ντέρμπι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας στήριξε και να ευχηθώ στον Απόλλωνα ότι καλύτερο στη συνέχεια”.

Για το αήττητο: “Σίγουρα όταν μια ομάδα είναι ανίκητη ο αντίπαλος προσπάθει με κάθε τρόπο να το σπάσει αυτό, δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες που είναι εκεί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα”.

Για την πρώτη του νίκη ως προπονητής κόντρα στον Απόλλωνα: “Αυτά τα παιχνίδια για μένα είναι ιδιαίτερα, θέλω κάθε φορά να κάνω τη δουλειά μου και να μην δίνω καμία αφορμή. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και βλέπουμε τη συνέχεια”.

Για το μηδέν παθητικό: “Είναι σημαντικό γιατί σαν σύνολο μας στοίχησαν τα παιχνίδια που δεχθήκαμε γκολ. Δούλεψαν αρκετά σαν σύνολο τα παιδιά και κράτησαν σε αυτά τα παιχνίδια το μηδέν. Είναι σημαντικό να πηγαίνει το πλάνο όπως το σχεδιάζεις στις προπονήσεις, κάποτε σου βγαίνει και κάποτε όχι. Κρατήσαμε σε τρία σημαντικά παιχνίδια το μηδέν”.

Για την κριτική που δέχτηκε ο Λοίζος Λοΐζου: “Πρέπει να αρχίσει να μην ακούει τις τακτικές. Όπως και εγώ, αν άκουγα αυτά που λέγονται, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές. Ο Λοΐζος δούλεψε πάρα πολύ, όπως και ο Κουλιμπαλί”.

Για τον Κασάμα: “Είχε μία πολύ βαριά ίωση. Ελπίζω να γίνει καλά, να τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι”

Περισσότερα σε λίγο…