Home TOP NEWS Συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις ο Μάθιους!

Συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις ο Μάθιους!


Ο Άνταμ Μάθιους κατέγραψε άλλο 90λέπτο στα πόδια του, το οποίο ήταν το 10ο στο φετινό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΖ ο ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε ως βασικός ωστόσο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ στο ματς με την Δόξα αγωνίστηκε για 79λεπτά.

Ο Ουαλός ακραίος αμυντικός, στα πλείστα παιχνίδια της ομάδας μας, έτσι και σε αυτό με τον Εθνικό Άχνας είχε πολύ καλή απόδοση, ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ εκεί που χρειάστηκε να αφήσει την άμυνα και να ανέβει ψηλά το έκανε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Μάθιους παρά τα πολλά παιχνίδια και τα πολλά αγωνιστικά λεπτά που έχει στα πόδια μοιάζει να είναι ακούραστος κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά είναι κάτι που μας το δείχνει ο ίδιος μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής μας την φετινή σεζόν δείχνει να έχει ανεβάσει τρομερά την απόδοση του υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ πέραν αυτό στα συν είναι και οι τρεις ασίστ που κατέγραψε με Καρμιώτισσα, Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας.