Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζεσταίνουν τις “μηχανές” τους ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (4/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, αυτό το διάστημα κάθισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους κι ανάλυσαν το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το τι πήγε λάθος και δεν μπόρεσε να έρθει νίκη και θα διορθώσουν τις αδυναμίες για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας έδειξε πάντως μέχρι τώρα στα ντέρμπι να μην φοβάται, πήρε το τρίποντο με τον Αποέλ και την Πάφο FC, εξήλθε ισόπαλη με ΑΕΛ, Άρη και ΑΕΚ και θέλει στα επόμενο με τον Απόλλωνα να επανέλθει ξανά στις νίκες, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στο τελευταίο ντέρμπι της σειράς με την Ανόρθωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κούσουλος θα είναι στην διάθεση του Αυγουστή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Λέτσιακς επέστρεψε στις προπονήσεις, δύσκολα όμως φαίνεται να μπαίνουν στην αποστολή οι Σίμιτς και ο Κασάμα για το παιχνίδι με τον Λεμεσιανό σύλλογο.