Home TOP NEWS Τελευταία μέρα ξεκούρασης και μετά φουλ για Εθνικό

Τελευταία μέρα ξεκούρασης και μετά φουλ για Εθνικό

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος” έχουν και σημέρα την ευκαιρία να ξεκουράστουν, να πάρουν σημαντικές ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή.


Από αύριο (20/11) λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που είχε το προηγούμενο διάστημα στην διάθεση του ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά και μερικοί από τους Διεθνείς μας θα επιστρέψουν στο Γέρι και θα πιάσουν δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τόσο την προηγούμενη βδομάδα, όσο κι αυτή που θα μπει, θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο ματς με την Ανόρθωση, θα προσπαθήσει να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι με την επανέναρξη για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φαμπιάνο είναι καλά και θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ο Βέλικο Σίμιτς θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς, ενώ ο Μπεζούς που ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό είναι καλά αλλά θα παραμείνει εκτός λόγω τιμωρίας.