Home TOP NEWS Tέσσερεις δεν πήραν χρόνο στο φιλικό

Tέσσερεις δεν πήραν χρόνο στο φιλικό

Μπεζούς, Φαμπιάνο, Κασάμα και Σίμιτς δεν πήραν λεπτά στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την ΜΕΑΠ.


Ο Κασάμα το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από βαριάς μορφή ίωση, ο Σίμιτς αντιμετώπισε ένα τραυματισμό που τον αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα ματς με Απόλλωνα και Ανόρθωση, ο Μπεζούς επίσης ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό, αλλά και ο Φαμπιάνο είχε ένα μικρό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και δεν το ολοκλήρωσε.

Παρά το γεγονός ότι, ο Φαμπιάνο προπονείται κανονικά, στο σημερινό φιλικό επιλέχθηκε να αγωνιστεί ο Χαράλαμπος Κυριακίδης για να προστατευτεί ο Βραζιλιάνος κήπερ, ενώ οι Σίμιτς και Μπεζούς ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και θέλουν ακόμη λίγο χρόνο γι’ αυτό δεν πήραν χρόνο στο σημερινό φιλικό. Ο Κασάμα προπονείται κανονικά.

Ο Φαμπιάνο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τον Εθνικό Άχνας. Θα κάνει αγώνα δρόμου την βδομάδα που θα μπει ο Σίμιτς για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι, ο Μπεζούς και έτοιμος να είναι δεν θα μπόρει να αγωνιστεί αφού θα εκτίσει την ποινή του, ενώ ο Κασάμα περιμένουμε ότι θα επιστρέψει στην αποστολή.