Home TOP NEWS Θα εξαρτηθούν πολλά στην τελευταία προπόνηση

Θα εξαρτηθούν πολλά στην τελευταία προπόνηση


Η ομάδα μας προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το παιχνίδι που έχει ενώπιον της την Κυριακή (26/11) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας και στο οποίο στοχεύει μόνο στη νίκη και στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ήδη η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς αύριο η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν από το παιχνίδι και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κληθεί να αποφασίσει ποιους θα έχει στην διάθεση του γι’αυτό, αλλά και το πλάνο που θα ακολουθήσει.

Το μεγάλο ερωτηματικό στην ενδεκάδα που θα φτιάξει ο Κύπριος τεχνικός είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ρομάν Μπεζούς και θα πάρει τον ρόλο του “δεκαριού” πίσω από τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Ο Σίμιτς που είναι ένας από τους υποψήφιους επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ξανά σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι Λοίζου και Χαραλάμπους που επίσης είναι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση είχαν αυτό το διάστημα υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με το πιο πάνω λοιπόν, θα εξαρτηθούν πολλά από την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας και σε αυτή θα δει ο Σωφρόνης Αυγουστή την αγωνιστική κατάσταση και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του που προορίζονται για την συγκεκρίμενη θέση.