Home TOP NEWS Ξεπέρασε τις πέντε νίκες και θέλει τώρα την έβδομη!

Ξεπέρασε τις πέντε νίκες και θέλει τώρα την έβδομη!

Οι αριθμοί πάντα λένε την αλήιθεια και στην περίπτωση της ομάδας δείχνουν την σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που έμεινε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα από νωρίς.


Για να μην γυρίσουμε πολύ πίσω, η ΟΜΟΝΟΙΑ την περσινή σεζόν κατάφερε μέχρι την 12η αγωνιστική να πανηγυρίσει μόνο 5νίκες, ενώ είχε και μια ισοπαλία, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια γνώρισε την ήττα.

Μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε συνολικά έξι νίκες, πέντε φορές εξήλθε ισόπαλη, ενώ μια φορά δέχθηκε την ήττα και μπροστά τώρα η ομάδα μας έχει παιχνίδι με τον Οθέλλο και είναι στα πόδια της να ανεβάσει κι άλλο τον αριθμό νικών της στον φετινό μαραθώνιο.

Φυσικά σημαντική βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες σεζόν έχει γίνει και στο σκοράρισμα, ενώ το γεγονός ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια δέχθηκε μόνο τρία γκολ, δείχνει ότι το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή άρχισε να δείχνει βελτίωση και στο αμυντικό τρίτο.

Το γράψαμε και το ξανά γράψαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει στο παιχνίδι που ακολουθεί να “ζευγαρώσει” τις νίκες της, αλλά και να κάνει ένα σερί νικών κάτι που δεν το πέτυχε ακόμη στο πρώταθλημα κάτι που αν το καταφέρει θα της δώσει κι άλλη βαθμολογική ώθηση στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στα ψηλά.