Home TOP NEWS Ζητούμενο οι βαθμοί, αναγκαίο το σερί!

Ζητούμενο οι βαθμοί, αναγκαίο το σερί!

Σε ρυθμούς Εθνικού Άχνας μπαίνουν από σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος”.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν μπόρεσε να πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος με το αήττητο, αφού δέχθηκε την ήττα από την Ανόρθωση και τώρα ο στόχος για όλους στο πράσινο στρατόπεδο, είναι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με τον Εθνικό η ομάδα να μπορέσει να παρουσιάστει όπως πρέπει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το προηγούμενο διάστημα πέρασε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι του φετινού μαραθώνιου με τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι, σε αυτά μέτρησε συνολικά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα και τώρα έχει μπροστά της μια σειρά αγώνων με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα που θα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ζητούμενο λοιπόν, στην σειρά αγώνων που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα και μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, θα είναι οι βαθμοί και φυσικά το σερί νικών, κάτι που δεν κατάφερε ακόμη να πετύχει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα.

Οι αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις δεν είναι μεγάλες, ωστόσο απ’ εδώ και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος των 13βαθμών που έχασε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για να μπορέσει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.