Home TOP NEWS Αγνοείται κι αυτό κάτι σημαίνει…

Αγνοείται κι αυτό κάτι σημαίνει…


Δεν ήταν ούτε καν στον πάγκο στον τελευταίο αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα ο Μορέτο Κασάμα. O ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα Μπισάου έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος ενώ στη θέση που αγωνίζεται η πληρότητα που υπάρχει στο ρόστερ δεν του δίνει και πολλές ελπίδες να επανέλθει.

Όταν υπάρχουν στο κέντρο οι Μπασιρού, Κούσουλος, Χαράλαμπος, Φράνσον, Μπέζους και αναμένεται και η επιστροφή του Εράκοβιτς τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Κασάμα θα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη ανατροπή για να ξαναπαίξει.

Και είναι αλήθεια πως δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ο Αφρικανός από την ημέρα που ήρθε και πλέον φαίνεται πως δεν τυγχάνει ποδοσφαιρικά ούτε της εμπιστοσύνης του προπονητή. Πήγε να πάρει κάποιες ευκαιρίες φέτος όμως δεν τις αξιποίησε. Έπαιξε 150 λεπτά στο πρωτάθλημα κι αυτό τα λέει όλα.

Δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να τον δούμε να αποχωρεί πρόωρα από την ομάδα. Αν στο τέλος κριθεί περιττός τότε δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή για τη διοίκηση. Όχι μόνο για να αποφορτιστεί από το συμβόλαιο του αλλά και για να αδειάσει μία θέση για ξένο ποδοσφαιριστή.