Home TOP NEWS Αγωνιστικά προβλήματα και προετοιμασία για Νέα Σαλαμίνα

Αγωνιστικά προβλήματα και προετοιμασία για Νέα Σαλαμίνα


Πονοκεφαλιάζει ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέποντας τα δεδομένα στην ομάδα του, έχοντας αρχίσει προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Σε ότι αφορά στους τραυματισμούς που προέκυψαν στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, μόνο για τον Κούσουλος μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ο προπονητής και να τον υπολογίζει. Η κατάσταση του Μάθιους αξιολογείται και θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής, το ίδιο ισχύει και για τον Νικόλα Παναγιώτου ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στο πόδι.

Θυμίζουμε πως προυπήρχαν και οι απουσίες των Σίμιτς και Κακουλλή. Αμφότεροι δεν είναι σε θέση ακόμα να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Σίμιτς χθες μπήκε για λίγο στο πρόγραμμα με τους υπολοιπους ενώ ο Κακουλλής έκανε ατομικό. Οπότε τόσο ο Ανδρόνικος όσο και ο Σέρβος πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον επερχόμενο αγώνα.

Γίνεται αμέσως αντιληπτό πως οι προπονήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων και αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κάνει τις σκέψεις του ο προπονητής για τον καταρτισμό του πλάνου που θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή.