Home TOP NEWS Αθόρυβα, ουσιαστικά κι ωραία!

Αθόρυβα, ουσιαστικά κι ωραία!

Χωρίς πολλά – πολλά και χωρίς να διαρρεύσει κάτι προς τα έξω, η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε μέσα σε μία βδομάδα σε δύο ανανεώσεις συμβολαίου ποδοσφαιριστών οι οποίοι μάλιστα χαρακτηρίζονται και είναι βαρόμετρα για την ομάδα μας.


Αρχικά ήταν ο Νικόλας Παναγιώτου που έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα τουλάχιστον μέχρι το 2027, ενώ χθες ακολούθησε ο αρχηγός της ομάδας μας, Ιωάννης Κούσουλος, ο οποίος επίσης θα παραμείνει κάτοικος του “Ηλίας Πούλλος” τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Η Διοίκηση της ομάδας μας λοιπόν, δουλεύει αθόρυβα, ουσιαστικά, μεθοδικά και ωραία στο κομμάτι των ανανεώσεων και ήδη μέχρι στιγμής έδωσε τα χέρια με δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα κι αναμένεται να προσφέρουν κι άλλα πολλά στην παρουσία τους σε αυτή.

Σίγουρα δεν θα είναι οι μόνοι που θα περάσουν από τα γραφεία της ομάδας μας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους εκπνέουν, ωστόσο υπάρχει επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα και σίγουρα η Διοίκηση θα δουλέψει και πάνω στο κομμάτι αυτό για να κλείσει αυτά τα ανοικτά κεφάλαια.