Home TOP NEWS Αυτή κι αν είναι ανατροπή!

Αυτή κι αν είναι ανατροπή!


Ναι, ο Σενού Κουλιμπαλί δεν μας γέμισε αρχικά το μάτι. Δεν μας παρουσίασε, στο ξεκίνημα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την εικόνα του κεντρικού αμυντικού πάνω στον οποίο θα μπορούσαμε να βασιστούμε. Και δεν το λέμε εμείς, το αποδεικνύουν και τα γεγονότα.

Αφού ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, ο προπονητής θεώρησε ότι ήταν καλύτερο για την ομάδα να τον κρατήσει για μία σειρά αγώνων εκτός εντεκάδας.

Η επιστροφή του όμως στις πρώτες επιλογές του Σωφρόνη, έγινε σχεδόν παράλληλα με την επιστροφή και του Νικόλα Παναγιώτου στην αγωνιστική δράση. Και από εκείνο το σημείο και μετά, η γενικότερη αμυντική ανταπόκριση της ομάδας είναι σε ψηλά επίπεδα και βεβαίως η απόδοση του Κουλιμπαλί επίσης.

Χθες μάλιστα ήταν εξαιρετικός. Μπορεί εύκολα να συμπεριληφθεί μεταξύ των κορυφάιων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νίκη επί του Οθέλλου και φαίνεται να δικαιώνει αυτούς που τον πίστεψαν και μας έλεγαν να κάνουμε υπομονή.

Ο Κουλιμπαλί κάνει την ανατροπή και στέλνει σε όλους μας ένα δυνατό μήνυμα, ότι η πρόωρη εξαγωγή συμπερασμάτων είναι πάντοτε λανθασμένη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και αυτό μόνο ικανοποίηση θα μας δώσει και σίγουρα άνεση και ασφάλεια στον προπονητή του.