Home TOP NEWS Δεν έχει να φοβάται τίποτα στην έδρα της!

Δεν έχει να φοβάται τίποτα στην έδρα της!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το ερχόμενο Σαββάτο(16/12) θα επιστρέψει στο ΓΣΠ μετά από δύο αγωνιστικές, για να αγωνιστεί κόντρα στην Καρμιώτισσα, σε παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την φετινή σεζόν είναι ένα από τα δυνατά της “όπλα”, καθώς σε εννιά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη δεν έχει ηττηθεί ούτε και μία φορά, ενώ τους 15 από τους 29 βαθμούς που κέρδισε η ομάδα στο πρωτάθλημα αυτοί ήταν στο ΓΣΠ.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, θα κληθεί για ακόμη μια φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα η οποία αναμένεται να είναι “καυτή” και να πάρει το τρίποντο κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη Καρμιώτισσα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα στον “αιώνιο”.

Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στο αήττητο μέσα στην έδρα της, για να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, να μπορέσει να κρατήσει στενή επαφή με την κορυφή και το πιο σημαντικό να μπορέσει να μπει στο δύσκολο πρόγραμμα με Αποέλ, ΑΕΛ, Άρη με την καλύτερη ψυχολογία.