Home TOP NEWS Δεν την παίρνει να καθυστερήσει η ενίσχυση!

Δεν την παίρνει να καθυστερήσει η ενίσχυση!

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι και τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Άρη τα οποία επιβάλλεται η ομάδα μας να κερδίσει, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στραμμένη την προσοχή και στην ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Η ομάδα μας έδειξε σε κάποια παιχνίδια αδυναμίες, ενώ και η αστάθεια της στην απόδοση της στις 16 αγωνιστικές, έστειλαν μηνύματα ότι, πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις ουσίας για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Οι άνθρωποι του προγραμματισμού ξέρουν σε ποιές θέσεις υπάρχει ανάγκη για απόκτηση ποδοσφαιριστών και όσοι δουλεύουν πάνω στο κομμάτι αυτό θα προσπαθήσουν να βρουν τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να κλείσουν τις “τρύπες” και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Σίγουρα η ενίσχυση δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καθυστερήσει. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή ίσως έχει στην διάθεση του, τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες, ωστόσο δεν θα τους έχει στο αμέσως επόμενο με τον Άρη, αλλά και στα επόμενα ματς που ακολουθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας για να μην πάει αποδυναμομένη στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν, θα πρέπει άμεσα να ολοκληρώσει τις κινήσεις της, έτσι ώστε να μπορέσει και ο Σωφρόνης Αυγουστή να έχει και περισσότερες επιλογές.