Home TOP NEWS Ενενήντα λεπτά με πάθος και ψυχή!

Ενενήντα λεπτά με πάθος και ψυχή!

Στο “Ηλίας Πούλλος” ζουν κι αναπνέουν για το “αιώνιο” ντέρμπι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (23/12 – 17:00) και θα είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Μπορεί να έχει καταντήσει κουραστικό πριν από κάθε παιχνίδι με τον Αποέλ ή ακόμη και ντέρμπι να γράφουμε τα αυτονόητα, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε για να στέλνουμε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και την ώθηση πριν από κάθε τέτοιου είδους παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή σε ένα 24ώρο και κάτι επιβάλλεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και να αγωνιστούν για ενενήντα λεπτά, με πάθος και ψυχή, κάτι που αν το πράξουν θα τους αυξήσει και τις πιθανότητες τους για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Άπαντες λοιπόν που θα αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τον Πράσινο ΛΑΟ και να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια τέραστια νίκη, η οποία αν έρθει θα δώσει κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς.

Όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα νίκη απέναντι στον “αιώνιο” θα ισοδυναμεί με κορυφή και σίγουρα θα λειτουργήσει και σαν βατήρας εκτόξευσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.