Home TOP NEWS Επιστροφή στις προπονήσεις και έναρξη προετοιμασίας για ΑΕΛ

Επιστροφή στις προπονήσεις και έναρξη προετοιμασίας για ΑΕΛ


Δεν είχαν πολλές μέρες να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Μετά τον αγώνα με το Αποέλ μέχρι και χθες πήραν κάποιες ανάσες στο τετραήμερο ρεπό τους, πέρασαν τα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους τους και από σήμερα ξαναπιάνουν δουλειά.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη, με την ομάδα να καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από το Αποέλ. Η εμφάνιση σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απογοητευτική και το ζητούμενο είναι να αλλάξει πρόσωπο η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μπορέσει να δει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Εννοείται ότι πλέον, έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, θα πρέπει να αρχίσει νέο νικηφόρο σερί αν θέλουμε να πλησιάσουμε ξανά τη κορυφή.

Θα αναμένουμε να δούμε αν ο Μάθιους θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια σε αυτόν τον αγώνα. Ο Ουζόχο θα είναι πιθανότατα παρών στο παιχνίδι και μετά θα αναχωρήσει για Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ και ο Σεμέδο θα είναι διαθέσιμος και ακολούθως θα φύγει για Κόπα Άφρικα.

Κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα δεν προκύπτει με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ετοιμάζει σίγουρα κάποιες αλλαγές, θέλοντας να δει κάτι εντελώς διαφορετικό από το τελευταιό παιχνίδι.

Οι προπονήσεις θα είναι συνεχόμενες μέχρι τον αγώνα.