Home TOP NEWS Επιστροφή στο “σπίτι” μας με στόχο να μεγαλώσει το σερί!

Επιστροφή στο “σπίτι” μας με στόχο να μεγαλώσει το σερί!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από δύο αγωνιστικές θα επιστρέψει ξανά στο “σπίτι” της, στο οποίο θα φιλοξενήσει την πάντα “μαχητική” και επικίνδυνη Καρμιώτισσα, η οποία στις τέσσερεις τελευταιές αγωνιστικές μάζεψε 8βαθμούς και οι έξι από αυτούς ήταν με Άρη και Πάφο FC.


Το ερχόμενο Σαββάτο (16/12) λοιπόν, η ομάδα μας θα κληθεί να παρουσιαστεί στις τέσσερεις γραμμές με πάθος και θέληση και με την βοήθεια του κόσμου να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί για να μπορέσει να διευρύνει το σερί της.

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό με την Καρμιώτισσα καθώς μετά από αυτό θα ακολουθήσει το “αιώνιο” ντέρμπι και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές μας θα ψάξουν τη νίκη για να μπορέσουν να πάνε με φόρα και με αγωνιστική ώθηση στο μεγάλο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Αποέλ.

Ο στόχος πριν από την σειρά των παιχνίδι με Εθνικό Άχνας, Οθέλλο Αθηαίνου, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα ήταν το τέσσερα στα τέσσερα και η ΟΜΟΝΟΙΑ αν παρουσιαστεί καθώς πρέπει το ερχόμενο Σαββάτο θα μπορέσουν να τον πετύχουν.