Home TOP NEWS Επιβεβαίωσε ξανά το ανέβασμα του

Επιβεβαίωσε ξανά το ανέβασμα του


Ο Λοίζου ήταν από τους διακριθέντες του παιχνιδιού με την Καρμιώτισσα και για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό του ανέβασμα.

Ο Διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, ωστόσο σέρβιρε έτοιμο γκολ σε συμποδοσφαιριστή του, αυτή την φορά στον Ρομάν Μπεζούς, ενώ θα μπορούσε να πράξει το ίδιο και με τον Σίμιτς.

Ο Λοίζος σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά ενεργητικός στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε, μάρκαρε, πίεσε, κέρδισε μπάλες και προσπάθσε με τις διεισδήσεις του και τις σέντρες του να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Η τεχνική ηγεσία σίγουρα τρίβει τα χέρια από ικανοποιήση βλέποντας το ανέβασμα του Λοίζου, καθώς γνωρίζει ότι, είναι ένας παίκτης που με την ενέργεια του, μπορεί να δώσει τα μέγιστα, ειδικά τώρα που ακολουθεί μια σειρά με δύσκολα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Λοίζου κατέγραψε τρεις ασίστ (Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα) και δύο γκολ (Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας) αριθμοί που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα μας.