Home TOP NEWS Έρχεται ένας “καυτός” Ιανουάριος

Έρχεται ένας “καυτός” Ιανουάριος

Η πρόσφατη ήττα στο “αιώνιο” μας στεναχώρησε και μας απογοήτευσε, τόσο για το εύρος του αποτελεσμάτος, όσο και για τον τρόπο που ήρθε, καθώς η ομάδα μας έδειξε σημαντικές αδυναμίες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και παραδόθηκε στις ορέξεις του αντιπάλου της.


Αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σίγουρα σε αυτό το διάστημα καλούνται να καθαρίσουν το μυαλό και με την επιστροφή να φανούν έτοιμοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Απ’ την άλλη οι Γέσπερ Γιάνσον, μαζί με τον Σίμο Ταραπουλούζη και σε συνεργασία πάντα με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ναι μεν απολαμβάνουν τις διακόπες τους, όμως την ίδια ώρα είναι στο ψάξιμο και προσπαθούν να εντοπίσουν (αν δεν το έκαναν ήδη), σε ποιές γραμμές η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ενίσχυση και να προχωρήσουν με προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα προσδώσουν δυναμική και ποιότητα στην ομάδα για να παραμένει ζωντανή στους στόχους της.

Πάντως ο μήνας που ετοιμάζεται να μπει, ο Ιανουάριος, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα “καυτός” απ’όλες τις απόψεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας θα έχει να δώσει μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, ενώ “καυτός” θα είναι και για το κομμάτι του προγραμματισμού, περιμένοντας να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε στα μεταγραφικά.