Home TOP NEWS Έρευνα CIES: Στην λίστα με τους πιο υποσχόμενους νεαρούς στον κόσμο ο...

Έρευνα CIES: Στην λίστα με τους πιο υποσχόμενους νεαρούς στον κόσμο ο Λοΐζου

O Λοΐζος Λοΐζου βρίσκεται ανάμεσα στους πιο υποσχόμενους νέους στον κόσμο σύμφωνα με το CIES Football Observatory.


Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES) πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα που κατατάσσει 270 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2003, με οδηγό τον χρόνο συμμετοχής των παικτών σε επίσημες διοργανώσεις το 2023.

Το κεφάλαιο της εμπειρίας είναι μια μέτρηση ιδιαίτερα χρήσιμη για τον προσδιορισμό υποσχόμενων ποδοσφαιριστών, αφού συνδυάζει χρόνο παιχνιδιού, αγωνιστικό επίπεδο αγώνων που παίχτηκαν και αποτελέσματα (score).

Για κάθε παίκτη που περιλαμβάνεται σε έναν από τους κορυφαίους 30 ανά θέση, η αναφορά παρουσιάζει τη χρονολογία γέννησης, το score, τα λεπτά συμμετοχής και το ποσοστό συμμετοχών του ποδοσφαιριστή ως βασικός.

Πρόκειται για ετήσια έρευνα που επικεντρώνεται σε παίκτες που γεννήθηκαν το 2003 ή αργότερα και αγωνίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2023 σε ομάδα μεταξύ 73 πρωταθλημάτων σε όλο τον κόσμο (ανάμεσα τους και η Κύπρος).

Πάντως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή την λίστα και μετά από την τελευταία έρευνα κατατάσσεται στην πρώτη 20άδα και συγκεκριμένα στην 18η θέση.

Untitled