Home TOP NEWS Η ανάγκη ενίσχυσης, εξωτερικής και… εσωτερικής

Η ανάγκη ενίσχυσης, εξωτερικής και… εσωτερικής


Σε μερικές μέρες ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο και η πρόθεση για ουσιαστική ενίσχυση είναι δεδομένη. Αυτό που ο κόσμος περιμένει να δει αυτή τη φορά, είναι την ετοιμότητα της ομάδας προγραμματισμού. Βασικά να γίνει πράξη αυτό που είχε αναφέρει πριν από κάποιο διάστημα ο Γέσπερ Γιάνσον, ότι δηλαδή πλέον σε αυτό το κομμάτι η ομάδα θα δρα προληπτικά. Το ”Preactive” στο κομμάτι του προγραμματισμού, το οποίο είχε αναφέρει ο Σουηδός Αθλητικός Διευθυντής, περιμένουμε να το βλέπουμε από δω και πέρα.

Η απόκτηση επιθετικού είναι δεδομένη. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει προεργασία, έχει εντοπιστεί ο στόχος και σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε και την είδηση.

Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις για επιπλέον προσθήκες. Αυτό ωστόσο που έδειξε η ομάδα είναι πως έχει ανάγκη από ποιοτικό βάθος, ιδιαίτερα σε κάποιες θέσεις στην άμυνα. Θα χάσουμε για κάποιο διάστημα τον Σεμέδο, γεγονός που ίσως βάλει σε σκέψεις την ομάδα προγραμματισμού, είναι επίσης δεδομένη η απόκτηση τερματοφύλακα.

Ο εμβολιασμός στο ρόστερ με παίκτες πρώτης ποιότητας σίγουρα πρέπει να γίνει. Όμως είναι απολύτως απαραίτητο να δούμε την ομάδα να παίρνει πράγματα και από κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στο ρόστερ. Ο Φράνσον για παράδειγμα είναι παίκτης που ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Ακόμα δεν τον έχουμε δει. Περιμένουμε κι από τον Αμό να μπει σε κάποια στιγμή στο… παιχνίδι. Είναι επίσης αναγκαίο να ενεργοποιηθούν και ορισμένοι παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος, όπως οι Λανγκ και Λέτσιακς.

Μπαίνουμε σε λίγες μέρες σε έναν πολύ ενδιαφέρον Ιανουάριο με τις επιλογές που θα γίνουν στον προγραμματισμό να καθορίζουν λίγο πολύ και το που θα είμαστε σε θέση να φτάσουμε φέτος.