Home TOP NEWS Η εξελίξη με Ουζόχο και η ανάγκη για ενίσχυση στην θέση “1”!

Η εξελίξη με Ουζόχο και η ανάγκη για ενίσχυση στην θέση “1”!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμέναν πως και πως την εξέλιξη με τον Φράνσις Ουζόχο.


Ο Νιγηριανός κήπερ παρά τα παράπονα των συμπατριώτων τελικά θα πάρει κλήση από τον Ζοσέ Πεσέιρο για το Κόπα Άφρικα και έτσι θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στην διοργάνωση που θα γίνει στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η εξέλιξη αυτή λοιπόν, αναγκάζει την Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ψάξει στο παζαρί και στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τερματοφύλακα, αφού με την συμμετοχή του Ουζόχο στο Κόπα Άφρικα, τον τραυματισμό του Φαμπιάνο και του Κυριακίδη, η ομάδα μας θα ξεμείνει από επιλογές στην θέση “1”.

Συνεπώς, η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία πάντα με την ομάδα του προγραμματισμού καλούνται να δουν τις επιλογές που έχουν ενώπιον τους για την θέση του τερματοφύλακα, έτσι ώστε να ενισχύσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα γκολκήπερ που θα μπορεί άμεσα να προσφέρει βοήθειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε στην εν λόγω θέση, όμως από τον καιρό που απέκτησε τον Φαμπιάνο και σε συνδυασμό με τις άλλες επιλογές του Ουζόχο, Κυριακίδη, Παναγή (αγωνίζεται δανεικός στον Εθνικό Άχνας), βρήκε την ηρεμία της στην συγκεκριμένη θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι, την τελευταία φορά που χρειάστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρει τερματοφύλακα στην Κύπρο, το έπραξε με τον Κοστέλ Παντίλιμον, ο οποίος της βγήκε σε μεγάλο βαθμό.