Home TOP NEWS Καλή η συγκομιδή στον πρώτο γύρο, μπορούσαμε και καλύτερα…

Καλή η συγκομιδή στον πρώτο γύρο, μπορούσαμε και καλύτερα…


Το πιο σημαντικό μέχρι χθες, όταν στην βαθμολογία ισοβαθμούσαν 4 ομάδες, μαζί και η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν ότι στην πρώτη θέση ήμασταν εμείς. Κι αυτό διότι στους αγώνες με Άρη, Πάφο και Αποέλ, είχαμε στην εισική βαθμολογία μεταξύ των 4ων ομάδων, την καλύτερη συγκομιδή. Αυτό σημαίνει πολλά.

Βέβαια σήμερα είμαστε και πάλι 3 βαθμούς από την κορυφή και το πιθανότερο είναι πως το τέλος του πρώτου γύρου θα μας βρει στη 4η θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάλλον πήρε το λιγότερο που δικαιούταν σε αυτούς του πρώτους 13 αγώνες. Δεν κέρδισε κάποιο παιχνίδι το οποίο να μην το δικαιούταν, έχασε βαθμούς σε παιχνίδια που αδίκησε τον εαυτό της, ενώ σε γενικές γραμμές η παρουσία της βελτιωνόταν με την πάροδο του χρόνου.

Παράπονο δεν πρέπει να έχουμε όμως περιμένουμε καλύτερη παρουσία στη συνέχεια. Ζητούμενο είναι να κλείσει και η ημερολογιακή χρονιά με την ομάδα μας να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία και από κει και πέρα, μέσα και από τη μεταγραφική Ιανουρίου, να κάνουμε τη σωστή ενίσχυση του ρόστερ για να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Είναι στόχος απόλυτα ρεαλιστικός όμως βήμα βήμα. Για την ώρα η Νέα Σαλαμίνα, μετά η Καρμιώτισσα, να κλείσουμε το 2023 στο ντέρμπι, να δημιουργήσουμε καλή προοπτική τίτλου και να μπούμε στη νέα χρονιά ως ένα από τα φαβορί.