Home TOP NEWS Η κίνηση του Φαμπιάνο προς τον Ουζόχο που έδειξε πόσο τον στηρίζει!

Η κίνηση του Φαμπιάνο προς τον Ουζόχο που έδειξε πόσο τον στηρίζει!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, που ο Φράνσις Ουζόχο βρέθηκε στο “μάτι του κυκλώνα” από τους οπαδούς της Νιγηρίας για κάποιες άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιήσε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και δέχθηκε κάποια “φτηνά” γκολ.


Πάντως σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η αποστολής της Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα, ωστόσο η συμμετοχή του Ουζόχο στην διοργάνωση δεν είναι σίγουρη, καθώς ο Πεσέιρο καλείται να πάρει μια απόφαση, κάτω από την σκία των προβληματισμών των οπαδών των “Σούπερ Αετών” προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα μας.

Για τα πιο πάνω τα γράψαμε ξανά και ξανά, ότι στηρίζουμε με “χίλια” τον Αφρικανό κήπερ, άλλωστε δεν διαγράφονται σε καμία περίπτωση τα όσα πρόσφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από κάποιες άτυχες στιγμές του.

Ο Ουζόχο μάλιστα όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο το έπραξε και μάλιστα το έκανε μια χαρά, αναγκάζοντας μάλιστα πολλούς να πιούν νερό στο όνομα του, από τις σπουδαιές εμφανίσεις του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, κάνοντας την Ευρώπη να παραμιλάει με τις αποκρούσεις του.

Τώρα ο τραυματισμός του Φαμπιάνο, έρχεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Ουζόχο για τα επόμενα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η κίνηση του Βραζιλιάνου, πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, φανέρωσε το πόσο στηρίζει και πιστεύει τον συμπαίκτη του.

Σίγουρα η κίνηση του Βραζιλιάνου κήπερ προς τον Ουζόχο, έρχεται να “τονώσει” το ηθικό του Νιγηριανού μετά τα όσα προηγήθηκαν, ενώ και η χθεσινή εμφάνιση του, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε την κλάση του κι άναψε κόκκινο στους παίκτες της Νέας Σαλαμίνας, θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά.