Home TOP NEWS Η πιο μεγάλη απώλεια, το λένε και οι αριθμοί

Η πιο μεγάλη απώλεια, το λένε και οι αριθμοί


Ο Γουλί Σεμέδο είναι, κατά γενική ομολογία, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τουλάχιστον μέχρι το σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε. Είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο βασίζεται σχεδόν ολόκληρο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αναντικατάστατο μέλος της πρώτης εντεκάδας σε όλους μας τους φετινούς αγώνες.

Τα οκτώ γκολ που σημείωσε μέχρι στιγμής και οι τρεις ασίστ που μοίρασε τον καθιστούν ως τον πιο παραγωγικό παίκτη της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα. Και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής του. Είναι μακράν ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής ενώ δεν έλειψε από κανέναν αγώνα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα ο Γουίλι Σεμέδο έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 1378 λεπτά συμμετοχής, ακολουθούν Φαμπιάνο (1126) και Μάθιους (1101), ενώ οι επόμενοι είναι, ο Σιπριάνο με 1090 λεπτά συμμετοχής και ο Μπασιρού με 1043. Οι υπόλοιποι έχουν κάτω από 1000 λεπτά συμμετοχής.

Γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα θα χάσει για μία σειρά παιχνιδιών τον MVP της, θα χάσει τον ποδοσφαιριστή που την κουβαλά επιθετικά. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεθεί ο τρόπος να αντικατασταθεί θα το δείξει το γήπεδο.

Αλιούμ, Σίμιτς και Λοΐζου είναι αυτοί που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, ο Ζαχαρίου επίσης ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει έναν καλό εαυτό στην ομάδα, ενώ είμαστε ακόμα στην αναμονή για τον Αμό.

Ενδεχομένως να προκύπτει σκέψη για εμβολιασμό σε αυτή τη θέση μέσω της μεταγραφικής. Αν όχι, τότε θα πρέπει να ζήσουμε για ένα διάστημα, για κάποια παιχνίδια καλύτερα, με όσους έχουμε και χωρίς τον πολυτιμότερο μας παίκτη, αυτόν που δικαίως χαρακτηρίζουμε βαρόμετρο.