Home TOP NEWS Η σταθερότητα τους καθιέρωσε!

Η σταθερότητα τους καθιέρωσε!


Από το παιχνίδι με την Πάφο FC, ο Κουλιμπαλί και ο Νικόλας Παναγιώτου αποτελούν το σταθερό αμυντικό δίδυμο της ομάδας μας, περιορίζοντας τους Λανγκ και Μίλετιτς στον πάγκο.

Τόσο ο υψηλόσωμος Αφρικανός κεντρικός μπακ, όσο και ο Παναγιώτου, άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή από τα μαλλιά και σε συνδυασμό με την σταθερότητα στην απόδοση τους καθιερώθηκαν στην ενδεκάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές με το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα μετρούν ήδη επτά παιχνίδια μαζί δίπλα – διπλά στο κέντρο της άμυνας, πανηγύρισαν 5νίκες, ενώ είδαν μια φορά την ομάδα μας να μένει στην ισόπαλια και μια φορά να γνωρίζει την ήττα.

Όσον αφορά τους αριθμούς στα επτά παιχνίδια που αγωνίστηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές, βοήθησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατήσει σε 4 τέσσερα παιχνίδια απαραβίαστη την εστία της με Πάφο FC, Απόλλωνα, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.

Πριν από το δίδυμο Κουλιμπαλί – Παναγιώτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 7παιχνίδια δέχθηκε 10 τέρματα, ενώ τώρα με τους δύο προαναφερόμενους και με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών η ομάδα μας δέχθηκε μόνο τέσσερα τέρματα, στατιστικό στοιχείο που λέει πολλά.