Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Δεχθήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε στο τέλος σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι

Ημίχρονο: Δεχθήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε στο τέλος σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι


Πάτησε καλύτερα στο γήπεδο ο Οθέλλος στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού και με κάποιες μακρινές μεταβιβάσεις κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα λεπτά έδειχνε να ψάχνεται. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, κάναμε συνεχώς λάθη και δώσαμε τη δυνατότηα στον αντίπαλο να πάρει αυτοπεποίθηση.

Μετά το 15λεπτο αρχίσαμε να κρατάμε λίγο περισσότερο τη μπάλα, να χάνουμε την πρώτη μας ευκαιρία και να προσπαθούμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι την αντίπαλη περιοχή εν αντιθέση με τον Οθέλλο που έδειχνε κάπως πιο επικίνδυνος και έφτανε με ταχύτητα όποτε του δινόταν η ευκαιρία κοντά στην εστία μας. Και στο 37ο λεπτό κατάφεραν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι χωρίς εμείς να μπορούμε να αντιδράσουμε.

Τελικά το γκολ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου από τον Κούσουλο ύστερα από περιπετειώδη τρόπο. Ήταν μεγάλη ανάσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.

Α’ Ημίχρονο

Στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μόλις στα 15 δευτερόλεπτα, υπήρξε υπόνοια πέναλτι όμως δεν κρίθηκε φάση για να εξεταστεί από το VAR.

Στο 2ο λεπτό έγινε σουτ από πλάγια θέση το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο εύκολα.

Στο 3ο λεπτό ο Ποπέσκου έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας το οποίο έφυγε έξω.

Στο 15ο λεπτό Μάθιους και Καριμ συνδιάστηκαν, ο Μάθιους έκανε σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Ένα άστοχο σουτ έκανε ο Μπέζους στο 18ο λεπτό.

Ούτε το σουτ του Μπέζους στο 23ο λεπτό βρήκε στόχο.

Στο 31ο λεπτό ο Μάθιους έφυγε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Ψάλτη.

Στο 37ο λεπτό ο Οθέλλος βγήκε μπροστά, πλαγιοκόπησε την άμυνα μας από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ποπέσκου ο οποίος πλάσαρε για να σκοράρει από πλάγια θέση.

Το σουτ του Ταρντίνι στο 43ο λεπτό πήγε συρτά στον Φαμπιάνο.

Στο 44ο λεπτό ο Ψάλτης σέντραρε, ο Ανσαριφάρντ έκανε κεφαλιά που έφυγε έξω.

Λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ ο Γιάνσεν ύστερα από σέντρα του Σιπριανο.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σεμέδο έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, έστειλε πάσα παράλληλη προς το τέρμα, έγινε μπέρδεμα, η μπάλα έφτασε τον Κούσουλο που ισοφάρισε μπροστά στο τέρμα.