Home TOP NEWS M’ αυτά και μ’ αυτά αφήνουμε το 2023 παλεύοντας για την κορυφή

M’ αυτά και μ’ αυτά αφήνουμε το 2023 παλεύοντας για την κορυφή


Αμφισβητήθηκε έντονα η ομάδα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Κάποιοι μίλησαν για την ποιότητα του ρόστερ, άλλοι για την πληρότητα του, κάποιοι αμφισβήτησαν τις μεταγραφές, ορισμένοι άλλοι… φύσει απαισιόδοξοι, προέβλεπαν την αποτυχία, όμως τα δεδομένα είναι μπροστά μας. Όσο κι αν αμφισβητήθηκε αυτή η ομάδα, από εμάς τους ίδιους, τα όσα καταφέρνει μέχρι σήμερα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι απόψε πρώτη και την επόμενη εβδομάδα, όπως κι αν ολοκληρωθεί αυτή η αγωνιστική, θα παλεύει για να κλείσει το ημερολογιακό έτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στραβοπατήματα υπήρξαν, κακές εμφανίσεις επίσης, είχαμε όμως και κάποιες πολύ μεγάλες νίκες σε αγώνες με τους συνδιεκδικητές, είμαστε η μοναδική ομάδα με μόνο μία ήττα στα 15 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ το σερί νικών που διευρύνθηκε απόψε ήταν αυτό που μας δίνει το δικαίωμα να λέμε σήμερα ότι είμαστε σοβαροί διεκδικητές για τον τίτλο. Ότι κι αν γίνει την άλλη εβδομάδα. Έχουμε επίσης την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα και με την αγωνιστική να έχει εκκρεμότητες.

Οπότε το μόνο που μπορούμε να πούμε σε όλους, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και όσους δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ένα μεγάλο μπράβο. Η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζει φέτος. Έχει καλύψει μεγάλη αγωνιστική διαφορά και με τον κόσμο της στήριγμα μπορεί να προσβλέπει σε πολύ καλές μέρες.

Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι εγγυημένο όμως το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να λέμε στο τέλος πως είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έγινε από όλους στην ομάδα.