Home TOP NEWS Με κατασκοπεία ανοίγει ο φάκελος “αιώνιο”

Με κατασκοπεία ανοίγει ο φάκελος “αιώνιο”

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας η σημερινή ημέρα, η επόμενη του αγώνα με την Καρμιώτισσα, είναι μέρα για ξεκούραση.


Το πιο πάνω όμως δεν ισχυεί και για τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, οι οποίοι το απόγευμα αναμένεται να βρεθούν στο “Στέλιος Κυριακίδης”, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του επόμενου μας αντιπάλου, του Αποέλ σε ένα δύσκολο ματς με την Πάφο FC.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όπως έχει πράξει κι άλλες φορές, θα πάρει μαζί του τα μπλοκάκια του, για να τα γεμίσει με χρήσιμες πληροφορίες για τον αντίπαλο μας και τις οποίες θα τις μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στην βδομάδα που θα μπεί.

Όπως γράψαμε ξανά, ο Κύπριος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα να περάσει στην τύχη και είναι όταν του δίνεται η ευκαιρία είναι κάτι που το συνηθίζει να πηγαίνει στο γήπεδο και να  κατασκοπεύει τις ομάδες που ακολουθεί παιχνίδι μαζί τους.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι ο αγώνας που θα ακολουθήσει απέναντι στον “αιώνιο” θα είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, εκτός όμως αυτού μια νίκη πάνω στον Αποέλ θα δώσει πρεστίζ, ψυχολογία και τεράστια ώθηση στην ομάδα μας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.