Home TOP NEWS Μεγαλώνει, ωριμάζει, βελτιώνεται

Μεγαλώνει, ωριμάζει, βελτιώνεται


Όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λοΐζος, μετά τα όσα έγιναν προ εβδομάδος που τον κράτησαν έξω, αλλά επιλέγηκε στην εντεκάδα από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός, δίνοντας συνέχεια ύστερα από την αμέσως προηγούμενη εμφάνιση του με τον Εθνικό.

Δεν τον επηρέασε καθόλου ότι έγινε, μπήκε στο παιχνίδι με φόρα και είχε τεράστια συμβολή στη νίκη μας επί της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Λοΐζος είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε μία φάση της σεζόν κρισιμότατη. Είναι δεδομένο ότι θα είναι ξανά βασικός το Σάββατο και θέλει σίγουρα να είναι ακόμα καλύτερος.

Κατέγραψε την Κυριακή τη δεύτερη του ασίστ μέσα στη χρονιά, και αυτή με αποδέκτη τον Σεμέδο, έχει τρία γκολ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και με εμφανίσεις όπως στα τελευταία του παιχνίδια οι αριθμοί αυτοί θα ανεβαίνουν εβδομάδα με εβδομάδα.

Ο μικρός μεγαλώνει, ωριμάζει, βελτιώνεται σε όλους τους τομείς και γίνεται πολύ πιο ουσιαστικός στα παιχνίδια. Αρχίζει να τιθασεύει το ταλέντο του στο γήπεδο, είναι πιο μετρημένες οι κινήσεις του, αποφεύγει τις υπερβολές κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Τώρα πάμε να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα και ακολούθως θέλουμε να δούμε τον Λοΐζο στο μεγάλο τελευταίο παιχνίδι του 2023.