Home TOP NEWS Μονόδρομος η νίκη σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι

Μονόδρομος η νίκη σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι


Εξαιρετικά σημαντικό είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ το αποψινό παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Καρμιώτισσα. Ο τίτλος του φαβορί που κουβαλούμε είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουμε τη νίκη, να σκαρφαλώσουμε απόψε στην κορυφή και να περιμένουμε να μάθουμε πως θα επωφεληθούμε με το τέλος της αγωνιστικής.

Όλοι γνωρίζουν πως η Καρμιώτισσα θα έρθει στη Λευκωσία για να αποκομίσει κέρδος. Μπορεί να έχει κάποιες απουσίες όμως αυτό δεν παραπλανά. Προερχόμενη από πολύ μεγάλη νίκη επί της Πάφου θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Εμείς από τη πλευρά μας μπαίνουμε με πολύ καλή ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, προερχόμενοι από τις διαδοχικές νίκες και θέλουμε απόψε να ανεβάσουμε κι άλλο τη συγκομιδή μας, πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με το οποίο θα κλείσει το ημερολογιακό έτος.

Οι απουσίες είναι γνωστές. Χάμπος και Αλιούμ είναι τιμωρημένοι, ο Μάθιους είναι τραυματίας ενώ και ο Φαμπιάνο θα λείψει για κάποιο διάστημα. Παρόλα αυτά η πεποίθηση πως όποιοι κληθούν να αγωνιστούν θα κάνουν το καθήκον τους είναι δεδομένη.

Αναμένεται αρκετός κόσμος απόψε στο ΓΣΠ. Ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει την προσπάθεια της για νίκη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδίδεται από την Primetel.