Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καρμιώτισσας

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καρμιώτισσας

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (15/12) οι ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ. στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δώσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον συνεργάτη του Μικέλ Μπεντόγια τις τελευταίες οδηγίες για το πως θέλει να προσεγγίσουν τον αυριάνο αγώνα, καθώς ο ίδιος θα είναι τιμωρημένος και θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει ήδη κατασταλάξει στο πλάνο του και στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει αύριο και περιμένει αυτοί που θα επιλεχθούν να ανταποκριθούν σωστά στις τέσσερεις γραμμές, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη και να πάει στο “αιώνιο” ντέρμπι με φόρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι οι τιμωρημένοι Αλιούμ και Χαραλάμπους, όπως και ο τραυματίας Φαμπιάνο. Απ’ εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά και ετοιμάζονται για την αυριανή “μάχη”.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.