Home TOP NEWS Ότι καλύτερο για τον Ουζόχο!

Ότι καλύτερο για τον Ουζόχο!

Έγιναν πολλά πριν και μετά την διάρκεια του παιχνιδιού με τη Νέα Σαλαμίνα, από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να στηρίξουν τον Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού μετά τα όσα συνέβησαν με την Εθνική Νιγηρίας.


Ως γνωστόν ο Νιγηριανός γκολκήπερ πριν από κάποιες μέρες δέχθηκε αρκετά “πυρά” προς το πρόσωπο του, από τους φίλους της Εθνική Νιγηρίας για κάποιες κακές τους εμφάνισεις και το μόνο που χρειαζόταν από την οικογένεια του, την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν η στήριξη κάτι που την είχε όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε.

Ο Ουζόχο για τα επόμενα παιχνίδια θα κληθεί να μπει στα γάντια του Φαμπιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος κήπερ τραυματίστηκε και θα λείψει για ένα χρονικό διάστημα και πριν από το πρώτο παιχνίδι που θα ξεκίνουσε ως βασικός, αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε την στήριξη από τον Φάμπι.

Διαβάστε κι αυτό: Η κίνηση του Φαμπιάνο προς τον Ουζόχο που έδειξε πόσο τον στηρίζει!

Ο Ουζόχο κατά την διάρκεια του παιχνίδιου και ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κάποιες καίριες αποκρούσεις και κράτησε απαραβίαστη την εστία της ομάδας μας και μετά το τέλος του αγώνα, όλοι ποδοσφαιριστές πήγαν προς το μέρος του για του δώσουν συγχαρητήρια.

Το “κερασάκι στην τούρτα” όμως ήταν η ανάδειξη του Νιγηριανού ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο ματς με τους “ερυθρόλευκους” της Αμμόχωστος. Ο Ουζόχο πήρε το 60% των ψήφων του κόσμου και πήρε το βραβείο του MVP.

Διαβάστε αυτό: Πολυτιμότερος ο Ουζόχο (Βίντεο)

Τα όσα έγιναν λοιπόν, μέσα σε ένα 48ώρο με τον Ουζόχο, έρχονται να τονώσουν το ηθικό του Νιγηριανού τερματοφύλακα σε ένα χρονικό διάστημα που πέρασε δύσκολα και σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό που διαδραματίστηκε έρχεται να τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τόσο τον ίδιο, όσο και την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κόσμος, ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στέκονται δίπλα στον Ουζόχο, καθώς πιστεύουν τόσο στον ίδιο, όσο και στις δυνατότητες του…