Home TOP NEWS Παιχνίδι που πρέπει να βγουν μπροστά οι παίκτες “κλειδιά”

Παιχνίδι που πρέπει να βγουν μπροστά οι παίκτες “κλειδιά”

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετράνε αντίστροφα για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Με το “αιώνιο” παιχνίδι η ομάδα μας θα κλείσει το 2023, ωστόσο την ίδια ώρα θα ανοίξει ο “κύκλος” τριών συνεχόμενων ντέρμπι με τον Απόελ, την ΑΕΛ και τον Άρη Λεμεσού, παιχνίδια στα οποία η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό για να μπορέσει να πάρει το απόλυτο και να παραμείνει στα ψηλά.

Στην προσπάθεια αυτή όλοι μα όλοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν αγωνιστική ετοιμότητα, μαχητικότητα και στα τρία παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να φτάσει σε όλα στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο φυσικά από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Φυσικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί με τον Αποέλ, σημαντική θα είναι η συμβολή των παικτών “κλειδιά” και μέσα στο ρόστερ της ομάδας μας υπάρχουν πολλά.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Σεμέδο (πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ), ο Κακουλλής, ο Ρομάν Μπεζούς, ο Λοίζος Λοίζου, Παναγιώτου, Μπασιρού, Κούσουλος, θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να παρασύρουν και τους συμποδοσφαιριστές τους και να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στη νίκη.