Home TOP NEWS Μετά τον Φάμπι, πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά ο Φράνσις – Το κομμάτι Εθνική

Μετά τον Φάμπι, πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά ο Φράνσις – Το κομμάτι Εθνική


Θα κληθεί σίγουρα να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο ο Φράνσις Ουζόχο μέσα στο επόμενο διάστημα. Είναι πλέον δεδομένο πως μέχρι να φύγει για Κόπα Άφρικα, στους αγώνες που ακολουθούν, με Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα, Αποέλ την εστία θα υπερασπιστεί ο Νιγηριανός.

Είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα ο Φράνσις ο οποίος τελευταία καταγράφει επίσημα αγωνιστικά λεπτά μόνο με την Εθνική του. Τώρα είναι η στιγμή να πάρει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και να αποδείξει την αξία του.

Ευελπιστούμε η παρουσία του να είναι ανάλογη της περσινής, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει σε πολλά παιχνίδια τον Φαμπιάνο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη και ήταν εξ αυτών που διακρίθηκαν.

Σε ότι αφορά στα της Εθνικής Νιγηρίας, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην βρίσκεται καν στην κλήση του Πεσέιρο για το Αφρικανικό τουρνουά που αρχίζει τον Ιανουάριο. Ήταν βασικός σε τόσους αγώνες και ακόμα κι αν ο Πορτογάλος προπονητής των Νιγηριανών επιλέξει να εμπιστευτεί κάποιον άλλο θα είναι παρατραβημένο να μην τον συμπεριλάβει στην τριάδα που θα έχει μαζί του στη διοργάνωση.

Βέβαια αν μείνει πίσω ο Φράνσις θα είναι πολύ καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως κατά την άποψη μας το σενάριο αυτό θα πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένο.