Home TOP NEWS Παίζουν με ΑΕΛ οι Σεμέδο και Ουζόχο

Παίζουν με ΑΕΛ οι Σεμέδο και Ουζόχο

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (2/1 – 19:00) συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με την ομάδα μας στο εν λόγω παιχνίδι να στοχεύει μόνο στη νίκη και την επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι, θέλοντας σίγουρα να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα πραγματοποιήσει και μια καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το ντέρμπι “αιώνιων”.

Οι επόμενες προπονήσεις θα κρίνουν την συμμετοχή ή όχι του Άνταμ Μάθιους που ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα. Όσον αφορά τα άλλα αγωνιστικά νέα στα θετικά είναι ότι ο Κύπριος κόουτς θα έχει τους Σεμέδο και Ουζόχο στην διάθεση του παρά το γεγονός ότι πήραν κλήση για το Κόπα Άφρικα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε άδεια από τις Ομοσπονδίες τους για να καθυστερήσει η ενσωμάτωση των δύο ποδοσφαιριστών στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, έγινε αποδεκτό το αίτημα της και έτσι αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο πρώτο ματς του 2024 και μετά θα αναχωρήσουν.