Home TOP NEWS Πως έχουν τα δεδομένα με τους τραυματίες

Πως έχουν τα δεδομένα με τους τραυματίες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο “Αμμόχωστος”, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και πιο συγκεκριμένα από τις προπόνησεις που θα ακολουθήσουν μέχρι το παιχνίδι.

Οι Παναγιώτου και Μάθιους που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο τελευταίο ματς με τον Οθέλλο νοιώθουν πολύ καλύτερα και θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και αν όλα πάνε καλά θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσης οι Κακουλλής και Σίμιτς που ήταν παροπλισμένοι το τελευταίο διάστημα παραμένουν αμφίβολοι για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα καθώς δεν έχουν μπεί ακόμη σε κανονικό πρόγραμμα.

Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης που αποκόμισε ένα σοβαρό τραυματισμό στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πέρασε από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων κι αν το πρόβλημα είναι σοβαρό θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος ο Κούσουλος που έμεινε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Οθέλλο είναι καλά και προπονείται κανονικά και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Επίσης στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού θα είναι οι Αλιούμ και Χαραλάμπους, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την Καρμιώτισσα, όπως και ο Λοίζου με το θέμα που δημιουργήθηκε να θεωρείται λήξαν.