Home TOP NEWS Post – Game: Εύκολα – δύσκολα πήρε το ζητούμενο και τώρα… πάει...

Post – Game: Εύκολα – δύσκολα πήρε το ζητούμενο και τώρα… πάει φουριόζα στο “αιώνιο”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε τον στόχο της κόντρα στην Καρμιώτισσα που δεν ήταν άλλος, από τη νίκη (τέταρτη συνεχόμενη – ένατη στο πρωτάθλημα), κατάφερε με αυτή να κρατηθεί στα ψηλά κι αυτό της δίνει το δικαίωμα να βλέπει την συνέχεια στον φετινό μαραθώνιο με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύτηκε το “σπίτι” της και μπροστά από τον κόσμο της, ο οποίος της έδωσε ώθηση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να πανηγυρίσει το πέμπτο τρίποντο σε αυτό, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την δυναμική που παίρνει μέσα στο ΓΣΠ. Άλλωστε οι 18 από τους 32 βαθμούς έχουν κερδηθεί στην Λευκωσία.

Όσον αφορά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Πάρης Ψάλτης αγωνίστηκε στην θέση του τραυματία Μάθιους και ο Ανδρόνικος Κακουλλής πήρε την θέση του τιμωρημένου Κακουλλή. Απ΄εκεί και πέρα ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Σίμιτς, Καρίμ και Φράνσον που έδωσαν με την σειρά του τις δικές τους βοήθειες για να έρθει το τρίποντο.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας μπορεί να κέρδισε με 2-1 που ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κάπως “μουδιασμένα”, στην συνέχεια βρήκε το γκολ με τον Μπεζούς στο 20′ κι απ’ εκεί κατέβασε τον διακόπτη και έδωσε την ευκαιρία στην Καρμιώτισσα να επιτεθεί, να φτιάξει ευκαιρίες και στο τέλος να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπήκε πιο αποφασισμένα, κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, κέρδισε μπόλικες “μονομαχίες”, τις δεύτερες μπάλες τις έκανε δικές της, ενώ η μεσοαμυντική γραμμή δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στους ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας να απειλήσουν με τον Ουζόχο στο δεύτερο 45λέπτο να είναι απλά θεατής.

Στα θετικά καταγράφεται ότι, ο Κακουλλής έστω κι από το σημείο του πέναλτι βρήκε ξανά δίχτυα και έδιωξε την κακή ενέργεια από πάνω του, ότι ο Ουζόχο όποτε χρειάστηκε ειδικά στην φάση με το σουτ του Νεοφύτου, έδειξε την εξαιρετική του κλάση, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Πάρη Ψάλτη που αγωνιστήκε φουλ μετά από καιρό.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι από τον καιρό που ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν κατασταλάξει σε μια βασική ενδεκάδα, την ομάδα να έχει μια σταθερή αποδοσή εντός των τεσσάρων γραμμών, ενώ σημαντικό είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από τον πάγκο, είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν αυτό που πρέπει.

Πλέον στο πράσινο στρατόπεδο, αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, γυρίζουν σελίδα η οποία αυτή γράφει “αιώνιο” ντέρμπι και μάλιστα θα θυμίζει κάτι από τα παλιά, καθώς θα διακυβεύεται το ψηλότερο σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα.