Home TOP NEWS Post Game: Πολλά τα θετικά από τη χθεσινή μας επιτυχία στη Λάρνακα

Post Game: Πολλά τα θετικά από τη χθεσινή μας επιτυχία στη Λάρνακα


Εξαιρετικά σημαντική ήταν η χθεσινή μας νίκη στο «Αμμόχωστος». Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία μέσα από μία έδρα απο τις δυσκολότερες που θα είχαμε να επισκεφτούμε μέσα στη σεζόν.

Τα ωφέλη της επιτυχίας είναι πολλά. Παραμείναμε κοντά στην πρώτη θέση, ανεβήκαμε μάλιστα στη βαθμολογία στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με Άρη και Πάφο, καταγράψαμε τρίτη συνεχόμενη νίκη, ανεβάσαμε ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία μας.

Το τελικό 2-0 είναι απόλυτα δίκαιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα με τις ευκαιρίες, με την κατοχή της μπάλας με την μεγαλύτερη επιθυμία για επιθετικότητα και νίκη. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, μετά το δεύτερο μας γκολ, η Νέα Σαλαμίνα έγινε πιο απιτητική και έχασε κάποιες ευκαιρίες.

Στα θετικά η επιστροφή του Ουζόχο με πολύ καλή εμφάνιση. Στα αρνητικά η αποχώρηση από το γήπεδο του Μάθιους, ο οποίος τραυματίστηκε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να σταθεροποιεί την εικόνα της και να βγάζει έναν πολύ καλό χαρακτήρα στα παιχνίδια της. Χθες ήταν η πρώτη φορά που νιώσαμε όλοι ότι όχι μόνο η εντεκάδα μας ήταν ισχυρή αλλά και οι επιλογές του προπονητή στον πάγκο. Και όσοι κλήθηκαν χθες να αγωνιστούν, βασικοί και αναπληρωματική έκαναν όπως έπρεπε τη δουλειά τους.

Χρόνος για ανάσες δεν υπάρχει αφού η επόμενη μας υποχρέωση είναι το ερχόμενο Σάββατο. Θα υποδεχθούμε την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και στόχος θα είναι να διευρύνουμε το σερί νικών μας στις τέσσερις.