Home TOP NEWS Στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο το “διπλό”

Στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο το “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα ταξιδεύει στη Λάρνακα και στο στάδιο “Αμμόχωστος”, όπου εκεί αυτή την φορά θα τα πει με τη Νέα Σαλαμίνα στοχεύοντας μόνο τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της.


Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και Οθέλλο Αθηαίνου, η ομάδα μας θα παραταχθεί στο γήπεδο απόψε έχοντας και πάλι την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και εντός των τεσσάρων γραμμών κάτι που αν το πράξει θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της.

Στο στατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν πολύ καλά ότι, το παιχνίδι κι ο αντίπαλος που θα έχουν μπροστά τους θα παίξει για να διεκδικήσει πράγματα, γι’ αυτό όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να παίξουν με συγκέντρωση, πάθος, να έχουν επιμονή και υπομονή στο παιχνίδι τους και να είναι αποτελεσματικοί μπροστά για να έρθει το ζητούμενο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Φαμπιάνο, ωστόσο έχουν πίστη στο υπόλοιπο ρόστερ και είναι βέβαιοι ότι, αυτοί που θα επιλεχθούν να αγωνιστούν θα μπορέσουν να δώσουν αυτά που πρέπει στην ομάδα μας για να φύγει το βράδυ από το “Αμμόχωστος” με το “διπλό” και την τρίτη συνεχόμενη νίκη.