Home TOP NEWS Στο “Αμμόχωστος” με στόχο το “διπλό” και για… να συνεχίσει την αντεπίθεση!

Στο “Αμμόχωστος” με στόχο το “διπλό” και για… να συνεχίσει την αντεπίθεση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα (1/12) στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει στο “Αμμόχωστος” τον Οθέλλο Αθήαινου σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας που πάει στο σημερινό παιχνίδι με την ταμπέλα του φαβορί θα επιδιώξει κι απόψε να βγάλει την αντωτερότητα της στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει την δυνατότητα να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και να πανηγυρίσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά.

Η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, η οποία συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, ανέβασαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή κι αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρω στον αποψινό αγώνα για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο σημερινός αντίπαλος, ο οποίος ανέβηκε την φετινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία, σαν όνομα ακούγεται εύκολος, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πολύ καλά ότι, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, γι αυτό κι απόψε άπαντες θα πρέπει να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν με πάθος έτσι ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο.