Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (10/12) στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”.


Η ομάδα μας θα μεταβεί για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα στη Λάρνακα και στο ίδιο γήπεδο, θέλοντας κι αυτή την φορά να φύγει με το “διπλό” και με τους τρεις βαθμούς, για να μπορέσει να παραμείνει σε απόσταση βολής από τις τρεις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία.

Η ψυχολογία στο “Ηλίας Πούλλος” μετά και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα είναι στο “ζενίθ” κι αυτό θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, διεκδικώντας την ερχόμενη Κυριακή την τρίτη σερί νίκη στο πρώταθλημα.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ να πάει με το απόλυτο των βαθμών. Ήδη κατάφερε να πετύχει νίκη με Εθνικό Άχνας, με Οθέλλο Αθηαίνου και θέλει να πράξει το ίδιο και στα άλλα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Νέα Σαλαμίνα αρχής γενομένης και Καρμιώτισσα.