Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρία παιχνίδια και μετά μεταγραφές

Τρία παιχνίδια και μετά μεταγραφές


Ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να κλείσει την ημερολογιακή χρονιά με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και ένα καλό πλασάρισμα. Έχουμε να δώσουμε τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα και Αποέλ πριν αφήσουμε το 2023.

Το μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου ανοίγει σε 17 μέρες. Αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος για προσθήκες ωστόσο υπάρχουν θέσεις στις οποίες η ενίσχυση είναι αναγκαία.

Οι διεργασίες που αφορούν στον προγραμματισμό δεν έχουν σταματήσει. Ο Γέσπερ Γιάνσον έχει πλέον πλήρη εικόνα της ομάδας, ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητες της, γνωρίζει επίσης και τις αδυναμίες της. Ο τραυματισμός Φαμπιάνο είναι ένα απρόοπτο το οποίο σίγουρα βάζει όλους σε σκέψεις. Η πιθανότητα να γίνει κίνηση για τερματοφύλακα υπάρχει και σίγουρα θα παίξει ρόλο το κατά πόσον θα κληθεί ο Ουζόχο στην Εθνική του η οποία θα συμμετάσχει στο κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Από κει και πέρα θα γίνουν κινήσει οι οποίες θα αφορούν τόσο το παρόν αλλά και το μέλλον. Θα πρέπει να περιμένουμε την απόκτηση ενός επιθετικού. Θυμίζουμε πως έγινε προσπάθεια το καλοκαίρι, είναι δεδομένο πως θα γίνει και τώρα.

Πολλά επίσης θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις που ενδεχομένως να παρθούν και οι οποίες αφορούν σε ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στην ομάδα. Σε λίγες μέρες δίνεται η δυνατότητα στη διοίκηση και στην ομάδα προγραμματισμού για ενδυνάμωση του ρόστερ, η παρουσία Παπασταύρου στην Κύπρο είναι πάντα βοηθητική και αναμένουμε ότι θα μπούμε στο δεύτερο μίσο τη χρονιάς με κάποιους νεοφερμένους παίκτες που θα προσδώσουν επιπλέον ποιότητα, βάθος και κατ’ επέκταση δυναμική στην ομάδα.